Darkness and light!

Fredag den 7 april blev en fruktansvärd och mörk dag! Terror och skräck i vår vackra huvudstad. Jag har stora delar av min familj i Stockholm. Det var darriga minuter innan jag fick reda på att de var säkra. Jag lider med dom som inte hade samma tur. Mina tankar går till de drabbade och deras anhöriga ❤

Jag är stolt över den medmänsklighet, hjälpsamhet och värme som så många ställde upp med efter att det ofattbara hänt.  

Det visar på det viktigaste av allt! Tillsammas är vi starka och vi viker oss aldrig någonsin för terror.

Last friday terror, destruction and death hit our beutiful capital town Stockholm. I have half of my family there so it was scary minutes before i found out that they were safe. My heart goes out to those that was not so lucky and their familys. Life will never be the same ❤

I am also proud over all the people that reached out and helped the victims in every way possible. They gave food, shelter and drove people home that was stuck in the central parts of town. This warmth shows one ting! Togehter we are strong and evil will never win because we won’t let it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s