Books on the way!

Har beställt hem två böcker om hållbarhet. Den ena heter Slow fashion: din guide till smart och hållbart mode av Jennie Johansson och Johanna Nilsson och den andra heter Ekoenkelt: vägen till en hållbar livsstil av Pernilla Johansson. Ska bli väldigt spännande att läsa och lära mer. Jag återkommer med mer info när jag har läst dom.

I have ordered two new books that are on their way home to me. They are both about a more sustainable way. Slow fashion is about smart and sustsinable fashion and Ekoenkelt (Ecosimple) is about a more sustaible lifestyle. I will tell you more about them once i have read them.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s